маркучи

Комплект спираловиден маркуч 10м с пистолет GARDENA

Обадете се за цена

Маркуч Classic 13 мм (1/2″) 20м

Обадете се за цена

Маркуч Comfort FLEX 19 мм (3/4″) 50м

Обадете се за цена

Маркуч Classic 13 мм (1/2″) 20м

Обадете се за цена

Маркуч Comfort HighFLEX 13 мм (1/2″) 20м

Обадете се за цена

Маркуч Classic 13 мм (1/2″) 30м

Обадете се за цена

Маркуч Comfort HighFLEX 13 мм (1/2″) 30м

Обадете се за цена

Маркуч Classic 13 мм (1/2″) 50м

Обадете се за цена

Маркуч Comfort HighFLEX 13 мм (1/2″) 50м

Обадете се за цена

Маркуч Classic 19 мм (3/4″) 20м

Обадете се за цена

Маркуч Comfort HighFLEX 19 мм (3/4″) 25м

Обадете се за цена

Маркуч Classic 19 мм (3/4″) 50м

Обадете се за цена