Електрическа Косачка PowerMax™ 42 E

Електрическа косачка Gardena PowerMax™ 42 E - ЕлитСтил БГЕлектрическа косачка Gardena PowerMax 1800/42 - ЕлитСтил БГ

Електрическа косачка Gardena PowerMax 1800/42

Обадете се за цена