GARDENA Градински комплект 4 в 1

Обадете се за цена

Gardena Градински комплект 4 в 1 включва – ръкавици, лозарска ножица, лопатка, лопатка за плевели.

Описание

Gardena Градински комплект 4 в 1 включва

Gardena Градински комплект 4 в 1 включва – ръкавици, лозарска ножица, лопатка, лопатка за плевели. Идеален комплект за вашата градина. Продукти необходими на всеки ентусиасти по градското градинарство.